Jobba med Hype Ads

Företag som har kortare kampanjer och en mindre budget har alltid skördat stora framgångar med Hype Ads, speciellt inom följande branscher:

Musikartister & Skivbolag

Det läggs upp ca 40 000 nya låtar VARJE dag på Spotify.
Hype Ads hjälper artister och skivbolag att kunna särskilja och marknadsföra sig på ett effektivt sätt utan att skapa en för stor finansiell börda skivbolaget eller management teamet.
Tillsammans med Hype Ads syns nu artister, stora som små över alla digitala kanaler för en bråkdel av kostnaden tack vare Hype Digital.

Jobb & rekrytering

Under en längre tid har Jobb & Rekryterings branschen varit helt beroende av de större jobbsidorna för att nå sina potentiella kandidater.
Vi aktiverar både passiva så väl som aktiva kandidater genom alla stora sociala och sök-kanaler.
Branschen i sig är även väldig konkurrensutsatt där kvalitativa sökanden är av största vikt, genom Hype Ads kan vi precisera jobbannonser så pass mycket att rätt sökanden enbart nås genom de digitala kanalerna. 

Mäklare & Bostad

Vi ser till att mäklarbyråer såväl som mäklare kan synas snabbt, enkelt och smidigt på alla tillgängliga digitala kanaler med både objekt såväl som att marknadsföra individuella mäklare och mäklarbyråer.

Mässor & Event

Vår lösning kan skräddarsys för alla utställare på olika mässor och event. Genom Hype Ads ser vi till att alla utställare har en chans att kunna locka till sig sin målgrupp genom de olika digitala kanalerna för en bråkdel av vad det annars skulle kosta dem. 

Hotell & Konferens

De stora plattformarna som hotels.com, booking.com, trivago.com osv äger mer eller mindre stora delar av marknaden när det gäller synlighet, vilket gör det svårt för hotellen att synas på sina egna villkor.
Hype Ads gör det enkelt, snabbt och smidigt för mindre hotell att synas digitalt och leda trafiken direkt till sin egna hemsida. Detta istället för att behöva betala extra till de stora bokningssidorna i arvode. 

Idrottsföreningar

Hype Ads underlättar för mindre idrottsföreningar att marknadsföra sina matcher och event. Syftet till marknadsföringen är att nå ut till föräldrar men också till folk i närområdet som oftast håller sina lokala lag väldigt kärt och nära hjärtat.
Hype Ads ser till att boosta försäljningen av matchbiljetter såväl som kiosken i samband med matcher och events. 

Små-Medelstora företag

Vi har över 10 000 olika branscher och kategorier där vi snabbt, enkelt och smidigt kan hjälpa våra kunder att synas digitalt.