NU KÖR VI!

Nu har Hype Digital äntligen öppnat upp portarna!

Postad October 1, 2019

Författare Raj

Kategori Management

Dela den här artikeln

Idag är en väldig stor dag för oss på Hype Digital! Vi öppnar äntligen upp våra dörrar officiellt!
Så vad innebär det här för er, våra besökare?
​​Varför ska digital marknadsföring vara komplicerat och dyrt? Den frågan har vi länge ställt oss här på Hype Digital.
​Vi har kommit fram till att digital marknadsföring inte behöver vara dyrt eller komplicerat, därför har vi på Hype Digital tillsammans med våra partners utvecklat tjänsten Hype Ads.
Vi såg ett stort gap i marknaden där SME segmentet som har ett väldigt stort behov av att synas digitalt oftast trängs undan pga höga byråarvoden och långa samarbetsavtal.
​Just därför startades Hype Digital, vi vill kunna hjälpa SME segmentet i Sverige att synas över alla digitala sök och sociala kanaler samtidigt.
​Våra kunder kan redan idag skapa och lansera en digital marknadsföringskampanj för Facebook, Instagram, Bing och Google på en och samma gång inom loppet av 10 minuter, utan några som helst förkunskaper.
​Bäst av allt är att våra priser börjar från 1000:- och att våra kunder väljer själv antal dagar deras kampanj ska vara igång.

​I vår strävan att kunna bistå SME segmentet med en hållbar lösning inom digital marknadsföring har vi även märkt av att vår plattform Hype Ads fungerar utmärkt inom följande branscher:

​Jobb & Rekrytering
Musikartister & Skivbolag
​Mäklare & Bostäder
​Mässor & Event

Vi har sammanlagt över 7000 olika branscher vi kan arbeta mot i Sverige. ​

​​Hype Ads är en helt automatiserad digital marknadsföringstjänst där vi erbjuder våra kunder högkvalitativ trafik med smart digital annonsering teknik tillsammans med följande digitala kanaler:

Facebook Ads
​LinkedIn Ads
​Microsoft Advertising
​Google Ads
​LinkedIn – Q4 2019
​Youtube – Q4 2019
​Native nätverk
Video nätverk

Hype Digital erbjuder tjänsten Hype Ads, en helt automatiserad tjänst inom digital marknadsföring. Med Hype Ads kan våra kunder inom loppet av 10 minuter skapa och lansera en digital annonskampanj över alla sök och sociala kanaler på en och samma gång. Det bästa med vår tjänst är att vi har inga bindningstider och att priserna börjar från 1000:-