Hur vi kom till!

Vi har ett enkelt mål på Hype Digital. Målet är att kunna förenkla och förbättra köpet av digital marknadsföring, men också att maximera våra kunders avkastning.

Vi förstår hur obegriplig onlineannonsering kan vara, just därför har vi skapat Hype Ads.

Nå 90%+ av alla presumtiva kunder utan förkunskaper och slipp all administration. Håll dig på toppen med högpresterande strategier som är skräddarsydda av experter och smart AI. Boosta dina produkter eller tjänster på bara några minuter.

Vi på Hype Digital har en kombinerad erfarenhet på över 50 år inom marknadsföring och utveckling inom de digitala kanalerna.

Våra utvecklare är utspridda över Sverige, Dubai och Bangladesh, därav får du som kund inte bara svensk erfarenhet utan internationell expertis på köpet.

Du som kund hos Hype Digital slipper dyra byråarvoden och avtalstider.

Varför ska du jobba med Digital Micro Ads?

Det finns väldigt många anledningar till att jobba med digital mikroannonsering. Både B2B lika och B2C företag som vill marknadsföra sitt varumärke eller produkt men har begränsat med tid, resurser eller budget inom digital marknadsföring kan och bör använda sig av Hype Ads.

Om man dessutom är ett bolag som konstant får in nya tjänster, produkter, plats/jobbannonser in i era system, då är Hype Ads en perfekt matchning för er.

FAQ

Vanliga frågor som uppstår bland nya kunder

I stället för att spendera tid på att bemästra flera tekniker och metoder eller använda dyra konsulter, gör inhouse det hårda arbetet åt dig så att du kan luta dig tillbaka och få den mest relevanta trafiken till din verksamhet och betala inköpspris.

Vår efterforskning visar att om du är nybörjare med onlineannonsering och vill komma igång med betalannonser på säg 4 kanaler samtidigt, till exempel Google, Facebook, Instagram och LinkedIn, skulle inlärningskurvan vara häpnadsväckande 30-60 dagar. När du väl är påläst skulle du behöva ytterligare minst 30 timmar för att administrera en kampanj som varar i 30 dagar, och detta endast för att nå grundläggande resultat. Om du skulle vilja nå automatiserade resultat skulle du snart få tidsbrist.

Pristransparens är ett stort problem när det kommer till annonsering online. Uppskattningar visar att små och medelstora företag slösar miljarder i dolda avgifter på tjänster som saknar insyn. Med Hype Ads betalar du vad du skulle betala direkt med källan, och ibland ännu lägre. Vår tjänst är byggd från början till slut med transparens i åtanke.

Hype Ads använder den senaste tekniken inom automatiserad annonsering online i kombination med bästa utförande för att köra dina annonskampanjer. Vi köper in annonser åt dig på världens ledande nätverk inom sök och socialt. Du får samma precision och kvalitet som de stora bolagen, men till en bråkdel av priset. Vi låter dig också ha kontroll över din kampanj genom att du kan sätta klara mål och anpassa dina annonser.